Förlåt!

Sorry att jag inte skrivit på ett tag, men min dator är helt fuckt up! Den är en månade gammal och har lagt av!! Trodde HP var bra datorer. Kommer tills jag får tillbaka datorn att uppdatera när jag har chansen... Hoppas ni har överseende. Love ya!! :)

Ben or Josh?

Är bara hemma snabbt och äter, ska iväg och jobba nu. Tänkte bara fråga er en sak vi har haft en diskussion om i skolan idag.

Så fort vi kommer i kontakt med filmen Pearl Harbor så börjar vi tjöta om vem som är snyggast av Ben Afflek och Josh Hartnett. Självklart tycker jag Josh medans Anna av ngn anledning tycker Ben (tycker ben är/var snygg oxå, men inte snyggast). Löjligt ämne va, men visst är ni på min sida? Gör detta enbart för att få tyst på Anna^^

 
Josh Hartnett             Ben Affleck

För mig är valet enkelt, är de det för dig!?

(Blir kanske lite dålig med bloggandet idag, men är hemma vid niotiden. Svarar på alla era kommentarer då XD)

Naturkunskap

Har snart naturkunskap (gud hjälpe mig). Sitter här med Malin, Anna och Sabina och tänkte bara göra ett litet inlägg. Det var väll i stort sett allt. Vad gör ni då?? XOXO

God morgon på er allihopa

Har precis gått upp och håller nu på att försöka hitta ngt att ha på mig... Sedan ska jag äta och såsmåningom ta tåget 9.13. I dag är jag trött så det är skönt att jag slapp börja så tidigt i morses. Första lektionen hade vi inte denna vecka, om vi hade haft det hade jag redan varit i skolan nu...

Nu måste jag iallafall ta på mig. Det får bli ngt varmt och mysigt pga av det dåliga vädret... See ya!!! XOXO

Tidig kväll igen...

Ser att det blivit tidiga kvällar för mig flera dagar nu och det blir det även ikväll. Ni har heller inte så stort utbyte av varken mina inlägg eller kommentarer nu, så det väntar vi med till morgndagen med... Ha en bra kväll XOXO

Power yogan

Kan säga att det inte gick särskilt bra över huvud taget. Detta pga. av två anledningar; min granne och att vi befann oss på parkeringen. Vi hade nämligen ingen nyckel och var utelåsta!!

Men vi satt där och andades, blundade och slappnade av och då kommer det en man på en cykel och håller på att köra över den ena instruktören... Men han missar, är påväg att köra på en blommkruka men missar även den och blir påkörd av tåget. Nee, skojjar bara, men han skulle kunnat bli det då vi satt en liten bit från järnvägen. När vi började med de mer tänjande övningarna gick de åt skogen också. Visade mig vara mer lik ett kylskåp än damerna i femtioårsåldern som klarade allt galant. Det pinsammaste är att en av instruktörerna har jag haft i boxercise och där hade jag lika bra flyt som nu... Det positiva idag var iallafall att vi fick varsin t-shirt. Hehe

Ser fram emot nästa vecka... Tror ni mig inte?? Det gör jag iallafall. Det kan åtmindstone inte gå sämre (hoppas jag...). Nästa yoga rapport ser ni om en vecka. Nu ska jag duscha och sedan titta på  BIG SHOT på kanal5. See ya!

Ska träna power yoga om en timma...

Poweryoga = styrka, balans, rörlighet, smidighet, andning
(Skulle jag kunna behöva)

Yoga [jå'ga]: subst.~n indiskt filosofiskt system m. praktisk inriktning särsk. på fokus och kroppskontroll.

Poweryoga är en kraftfull, svettig och fysisk yogaform där man tränar med sin egen kroppsvikt i en kombination av rörelser, ställningar och andning. Utövandet genererar mycket värme och ökar uthållighet, definierar muskler, utvecklar fokuseringsförmåga och "bränner" bort giftiga toxiner och fria radikaler ur kroppen. Rörlighet och smidighet ökar och man släpper på stress och spänning runt leder och i muskler. (poweryoga.nu)



Hjulet
Den här kallas tydligen hjulet, ser inte så svår ut... eller?? Usch, jag kommer inte kunna ta mig ur sängen imorgon (men en mkt hjälpsam kompis har lovat att komma och hämta mig i en skottkärra imorgon om så är fallet...). Wish me luck!

Hemma igen

Äntligen hemma igen. Kom hem en hel timma tidigare!! (ok, jag smet lite tidigare från lektionen, men vadå?). Sitter nu här och tittar på vänner och väntar på att maten ska bli klar i ungnen. Vad har ni för er då??

Geografilektion

Sitter här på en geografilektion och letar fakta om Göteborg som vi ska inrikta oss på nu. Jobbar med bla. infrastruktur och miljö så det är ganska roligt faktiskt (men vi har fyra veckor på oss och tio sidor!!). Det kunde varit värre. Vad har ni gör er??


(eftersom jag som sagt har geografilektion så svarar jag på kommentarer senare, skriv så jag har ngt att göra i eftermiddag!! hehe)

God morgon på er alla!

Det var faktiskt inte riktigt lika jobbigt att gå upp idag... Fast gick inte upp fören kvart i åtta iochförsej ;). Har precis duschat så jag ska klä på mig och äta frukost nu. Men vi hörs senare. xoxo

God natt

Tänkte gå och lägga mig och läsa nu för har tröttnat på att bloggen är så seg! Är era det oxå??

Vilken bok jag läser? Läser läppstiftsdjungeln av Candace Bushnell (författaren till SATC). Hittils är den bra iallafall, får återkomma med en liten recension när den är slut :P

Glöm inte heller att gå in här och börja träna med mig!!! Gör det för min skull, behöver motivation!!

Nu ska jag försöka få plats i sängen bredvid min hund som sprider ut sig. Sov så sött //er Emsan

Måste TRÄNA!

Men vill inte, eller ibland vill jag, oftast inte... Så nu tänkte jag såhär; Ni håller väll med om att allt blir lättare och roligare om man gör det tillsammans, eller hur? Så kanske skulle vi kunna börja ett bättre liv (vad nu det är) tillsammans??

Om vi börjar på måndag nästa vecka (36) så har man en hel vecka på sig att ladda, titta upp gymtider eller helt enkelt proppa i sig så mkt godis så man spyr och inte vill ha mer om man tycker det är en bra taktik (har testat, funkar inte. Man får bara värsta sockerkicken som när den går ur gör en illamående). Lägg upp en strategi så kan vi kämpa tillsammans. Ni bestämmer själva om ert mål ska vara att röra på sig en halvtimma mer i veckan, gå ner ngt kilo, springa snabbare/längre eller precis vad annat ni vill. Är ni med?? Lägg upp era mål på er blogg och skriv en liten kommentar här så jag vet om ni är med. Gör det här med eller utan er, men tror jag klarar mig bäst med er.

Det är väll iallafall värt ett försök? Hoppas ni tycker det är en bra idé, iallafall för att pusha mig! För det kan behövas!!
//er Emsan


Mina mål



  • Springa snabbare och orka springa längre.
  • Godis endast på helgen (helst inte ens det)
  • Bli piggare och må bättre!

Gör min dag

Blev så glad när jag läste det här;


HeJ! Kikade in på din blogg idag och jag gillar den! Du verkar vara(av det lilla jag läst) en snäll och varm tjej! Ha en bra kväll!


Nu kommer hela min kväll vara gjord (och ev morgondagen). Skriv ngt snällt och jag smälter som vax. //er Emsan


Tbx

Kom nu hem från promenaden. Har varit ute i nästan 1,5h, men vi gick väldigt långsamt... Får träna hårdare resten av veckan! Gör ni då??


På prommis

Ska nu gå på promenad med Helny. Så jag får väll se till att få ngt på mig :). Se ya later!

"Könsten å få folk te å tröttne på en dä ä att säjje allt på en gång"

Klokt sagt på samma språk som Grisbonden Karl-Petter hade uttryckt sig!

Veckans planer

Måndag: Skola, promenad med Helny
Tisdag: Skola, Power yoga
Onsdag: Skola,
Torsdag: Skola,
Fredag: Skola, Fotboll
Lördag: Slappdag
Söndag: Barnvakt

Dagens

Dagens fundering: Varför finns läxor??
Dagens träning: Promenad med Hea
Dagens mellanmål: Riskaka
Dagens mat: Skollunchen. Klyftpotatis och stekt korv...
Dagens väder: Kallt men sol...
Dagens nu: Bloggar
Dagens borttappade: Har inte tappat bort ngt 
Dagens eftermiddag:
Skola, blogg, tv
Dagens "jag hälsar till": Emma som har problem med sin dator...
Dagens "vill ha just nu": Godis...
Dagens kväll: Promenad, läxor och tv ser det ut som...


Blev det bra??

Gjorde som jag antar de flesta av er vet slingor igår. Skillnaden blev inte så stor, men vad tycker ni?? (ok, de är kanske inte de bästa bilderna då jag ser grymt trött ut på bägge pga. brist av smink)

Förut
 
Nu

Nu ska jag äta, se ya later //er Emsan

Äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma från skolan. Har varit jättetrött hela dagen och fast att det här är det softaste dagen i veckan är det ändå jobbigt. Har väll inte kommit igång riktigt än bara, antagligen. Hur har er dag varit??

I skolan

Är i skolan och har Historia om typ två minuter. kunde inte skriva i morses dåjag inte kom in på publishme.se. Någon som hade samma problem?? "Ses" senare! XOXO

God natt

Okey, det är ganska tidigt för att gå och lägga sig, men jag är skittrött. Har som sagt sovit bredvid en snarkande semla inatt, och då sover man inte så bra... Dessutom tänker jag läsa lite då jag har en bok som snart ska tillbaka till biblioteket.

Är dessutom överlycklig att över 300 pers varit inne på min blogg idag. Det värmer i hjärtat^^ Hoppas ni kommer tillbaka imorgon, jag tänker iallafall fortsätta spendera en stor del av min fritid med att läsa er underbara människors bloggar. Hoppas inte jag missat er, om bi misstänker det får ni väll göra ett litet avtryck i kommentarer så checkar jag in er imorgon. Sov gott och ha en bra dag imorgon om vi inte "träffas" innan dess!! Pusspuss

Slingat och klart

Men bilderna får ni se imorgon, tyvärr :P. Tänker titta lite på tv nu. See ya later alligator!

Dagens godaste


Sallad, gurka, tomat, salladsost och solroskärnor. mumma!

Slingblondering pågår

Håller som sagt på att bleka slingor nu och jag hoppas verkligen att det blir bra! Ni får se resultatet senare! Pussar

Bloggen ökar

Vad glad jag blev precis när jag var inne och såg att över 200pers varit inne på min blogg idag!! Jättekul verkligen. Enda skillnaden är att en del folk börjar bli lite elaka, men de flesta är definitivt inte det!!

En lite rolig kommentar jag fick nyss är egentligen inte värd att visas här, skrev  att det var inte mitt fel att jag hade för jävlig musiksmak. Tack så mkt till dig som även hatar barn!

Jaja, love you all lovely people out there! Nu ska jag ta och äta en sallad och ev bleka lite slingor, se resultatet senare! Pusspuss


Tydligen fel med musik på bloggen

Ja, som rubriken säger är det tydligen fel att ha musik på sin blogg. Har nämligen fått in ett tiotal med klagomål på att det är "störande", "irriternade", "fel musik", "fjantigt", "huvudvärksframkallade" mm. Tycker att eftersom det är min blogg så bestämmer jag vad jag vill ha på den. Okey?? Det är inget krav från er att klaga. Ni sköter erat, jag sköter mitt. Så tycker jag det ska vara och så har jag det. Men det är min åsikt, jag prackar inte på er vad jag tycker. Jag har musik på min för att jag tycker om det. Jag gillar att gå in på bloggar där musiken går igång automatiskt. Tycker jag sedan inte om musiken stänger jag av den. Kanske ngt att testa? Lyssnar man själv på musik är det oxå bara att trycka av. Min sitter direkt så man ser den för snabb avstängning om man känner för det.

Det är dessutom många som lägger upp typ youtube videos, är det ok? Ibland börjar de oxå spela med en gång...

Har tagit bort de negativa kommentarerna och har bara kvar de positiva som jag blir glad av. Så skriv ngt snällt (som de flesta av er underbara människor gör), eller skriv inte alls.

Måste föresten också berömma er för era supersnygga bloggar ni har!! Jättefina verkligen. Fattar inte hur ni kan göra dem så fina, själv är jag så oteknisk som det bara går!! Hoppas ni har en trevlig dag alla ni underbara människor, för underbara är de flesta av er, och det hoppas jag att ni vet! XOXO

Dagens

Dagens fundering: Varför läser någon överhuvudtaget min blogg?? Spelar egentligen ingen roll, det är kul att ni är såpass många!!
Dagens träning: Passa en 2,5 åring ger ganska bra träning!
Dagens mellanmål: Nektarin
Dagens mat: Pannkakor
Dagens väder: Solsken!!
Dagens borttappade: Mobiltelefonen, men det hör inte till ovanligheterna 
Dagens eftermiddag:
Barnvakt
Dagens "jag hälsar till": Mina underbara läsare!!
Dagens "vill ha just nu": Pengar (är det dumt att skriva så?? Aja, det vill jag ha...)
Dagens kväll: Pluggkväll får det bli^^


Hemma igen

Nu är jag som sagt hemma igen från lekplatsen. Glömde tyvärr kameran så det blir inga bilder men vi hade det iallafall jättemysigt.Är inte ett jättestort fan av att klättra runt i olika ställningar men vad gör man inte för ngn så söt som Selma!

Sedan gick vi och åt glass. Kan säga att Selma åt typ hela sin och halva min glass, men som sagt, vad gör man inte... När vi kom hem stekte vi pannkakor och åt dem med socker på och mjölk till. Mums! Nu ska vi tydligen hoppa studsmatta!! Har ni för er då??

Lekplatsen nästa!

Iallafall om Selma får bestämma (vilket hon alltid får!). Hon säger dessutom att jag ska stänga av datorn nu. 2,5 åringar är härliga!! Hehe. Får väll ge mig av nu då... Vad ska ni ha för er idag??


God morgon

Det är otroligt, Selma vaknade inte fören nu!! Så länge har hon nog aldrig sovit!! Men nu vill hon ha frukost så jag får fixa det. XOXO

Läggdags

Nu ska jag försöka sova då det blir till att gå upp senast sju (om man har tur). Men Selma är värd det, får väll sova på eftermiddagen imorgon istället. En liten snabbtitt in på bilddagboken och så blir det nattinatti för mig. Sov gott allihopa och så ska jag uppdatera mer imorgon. XOXO


Lillkusinen här.

Har inte uppdaterat så mycket idag men jag har verkligen inte känt för det av någon anledning... Verkar som att många är på slapphumör idag och ska ha myskvällar framför tv:n. Stämmer det?? Väldigt många är tydligen oxå sjuka så krya på er!!

Bredvid mig här nu ligger min 2,5 år gammla kusin och snarkar (passar henne ikväll). Hon är så gullig. Antar att jag egentligen borde försöka somna nu oxå då hon brukar vakna vid halv sex tiden på morgonen... Men jag är inte trött riktigt än, så det får vänta! XOXO


Älsklings Selma

Väntar

Vad lång tid det känns som det går när man väntar på något man längtar efter. Selma kom hit, NU!! (;

Segdag

Idag har jag verkligen inte gjort något som jag tänkt göra... Men alla förtjänar väll en slappdag. Skulle träffa Sabina men det blev inget av det, och det var väll tur, så trött som jag är! Snart kommer Selma-älsklingen (min minska kusin) hit för jag ska passa henne ikväll, och det är så mysigt! Vi kommer antagligen krypa upp i soffan med en godispåse och se tecknat, det är mysigt! Nu ska jag göra något annat, typ läsa eller något i horisontalläge för jag orkar inte sitta upp (;. See ya later alligator! XOXO

"alla kan inte, och somliga vill inte. Så är det bara..."



//Ior

God morgon!

Eller klockan är efter 11 nu så det är kanske inte morgon, utan snare förmiddag. Men jag har faktiskt varit vaken ett tag nu. Först låg jag och läste en stund och sedan tog jag en lång dusch. Idag skulle det vara skönt att bara ta det lungt och slappa, men jag måste städa lite och sedan kommer kanske en kompis och så kommer min kusin till mig i eftermiddag. Så ngn lungn dag blir det nog tyvärr inte... Vi får se. Vad ska ni ha för er idag då??

God natt

Nu ska jag sova länge efter en jobbig vecka i skolan... Mer än så orkar jag inte skriva. Puss och Kram och sov gott. /Emsan

Vecka 34s snygging

Har faktiskt ingen aning vem som ska utses till veckans snygging idag. Fast jag tror nog ändå att mina läsare förtjänar att få det "priset" denna vecka då jag varit en "pain in the ass" och bara klagat om skolan. Läsarna denna veckan har tillochmed ökat mot föregående veckor. Men det är väll kanske så att man roar sig åt andras smärta (även fast jag egentligen kanske inte haft så mkt att klaga på, egentligen...). Så denna veckan var eran, kära läsare!

XOXO


(glöm nu inte att tipsa mig till nästa vecka, annars börjar jag om (;...)

Casanova

Tittar på filmen Casanova nu på kanal5. Har aldrig sett den innan, men den verkar bra... Det är lite sorgligt bara att se filmer med Heath Ledger bara eftersom han är död som ni vet. Blödig som jag är började jag gråta igår när jag såg tio orsaker att hata dig... Tänker bara på bilderna man sett när hans kropp fraktades ut från hans hus... Det är så sorgligt, och han som var en så bra skådespelare. Men idag går det bättre. Får se senare vad jag egentligen tyckte om filmen, för nu ska jag fortsätta se på den... XOXO


Citat;

Michael Kelso;
"I'm like ketchup
-I fits to everything!"


Rabatt på skönhetssalonger för barn!

Var bara tvungen att lägga in den här nyheten från www.metro.se så att ni inte missar den. Det är ju totalt sjukt!!!
_____________________________________________________________________________________________
I USA börjar flickor vaxa bort kroppshår långt innan puberteten, rapporterar Msnbc.com.
I USA börjar flickor vaxa bort kroppshår långt innan puberteten, rapporterar Msnbc.com.  

8-åringar får rabatt - på bikinivaxning

Svenska experter rasar mot skönhetstrenden

Utseendefixeringen i USA kryper allt längre ner i åldrarna. Nu erbjuder skönhets­salonger rabatterad vaxning - för barn.

- När det gäller vaxning har tolv år blivit en normal ålder att börja, säger en
salongägare till msnbc.com.

"Rädda era barn från ett livslångt vaxande. 'Jungfruhår' kan vaxas bort så effektivt att hårväxten helt upphör", skriver en skönhetssalong i New York på sin hemsida. Salongen erbjuder rabatterade vaxningar till flickor från åtta år. Ägarinnan uppger för New York Post att mer än 200 av hennes kunder det här året varit barn.

Nance Mitchell driver en skönhetssalong i Beverly Hills och berättar att nära 20 procent av dem som kommer för att få en bikinivaxning är under tolv år.

- En gång gav jag en tioårig flicka vaxning av ben och bikinilinje för att hon skulle kunna åka på läger utan att bli retad, säger hon.

På Del Carmens skönhetssalong i Stockholm har man aldrig hört talas om något liknande.

- Vi skulle inte utföra en vaxning på ett barn om det inte var av medicinska skäl, säger hudterapeuten Helena Swärd.

Kommer det till Sverige?

- Nej. Jag tror att vi har en annan syn på etik och moral här.

Artikel: www.metro.se. Mer på metros hemsida!


Roligt från veckorevyn

Var bara tvungen att lägga in den här om ni har missat den. Den är så rolig, och iallafall lite stämmer... (tagen från www.veckorevyn.se)

Fotboll, sladdar och den exakta längden på sitt eget, ehum, organ. Sådant som vi lärt oss att alla killar bara - kan! Eller? Spana in de vanliga mansfördomarna och sakerna som männen själva tror att de är bäst på!

 

1. Byta däck...

... även om det tar ungefär en dag längre än för de riktiga männen på verkstaden.

 

2. Fotboll...

...svara precis på varenda liten fotbollsfråga, oavsett om den handlar om svenska EM-landslaget 2008 eller någon obskyr argentinsk spelares hattrick i VM 1972.

 

3. Käka blodpudding...

...utan att tjuta "Vaa är det grisblod?!" och spotta ut den halvtuggade klumpen på tallriken.

 

4. Äta onyttigt!

... äta hur onyttigt som helst, hela tiden, alla tider på dygnet.

 

5. Handla drinkar

... navigera sig igenom en knökfull bar med sex drinkar, utan att spilla och utan att klaga. (vadå, vi passar ju alla platserna?!).

 

6. Hitta...

Överallt! Till exempel hem till din tjejkompis. Även om han aldrig har varit där och du glömde vägbeskrivningen hemma.

 

7. Hantera sitt dryckesintag!

Aspackad efter att ha hinkat 48 bärs? Meh, lite öl ska han väl tåla!

 

8. Hålla värmen

... och vara varm hela tiden, överallt. Spelar ingen roll hur tunn t-shirt han har och hur många minusgrader det är, han är ändå alltid varm nog att slänga av sig jackan och ge den till dig om så bara en av dina tänder har börjat hacka.

 

9. Veta storleken...

... EXAKTA centimeter, på decimalen rätt, på hans könsorgan.

 

10. Döda...

... insekter. Vad spelar det för roll att den/det är större än hans knytnäve?

 

11. Laga datorn!

Fixa vilket komplicerat datorhaveri som helst som om han faktiskt på riktigt var Bill Gates.

 

12. Hoppa grönsakerna

Han kan faktiskt överleva helt utan grönsaker, på bara snabbmat och aldrig någonsin känna sig "svullen".

 

13. Han är starkast i stan...

... och kan rycka in till ditt försvar ute på krogen. Även om det är mot ett helt hockeylag. Och fast det var du som började mucka...

 

14. Han är inte mörkrädd...

... och kan helt utan rädsla undersöka läskiga ljud mitt i kolmörka natten. Och med bara händer, muskelkraft och mod brotta ner tjuven, rulla ihop honom i ett litet paket och lämna över honom till polisen.

 

15. Bära...

... den tyngsta väskan utan tillstymmelse till klagomål. Även om väskan väger 70 kilo och det visst är tio kilo mer än killen själv.

 

16. Fixa hemma!

Mecka med hemmagrejer, typ måla, fixa tvättmaskinen, borra och lägga om golvet i badrummet. Och vara extremt het (i bar överkropp såklart) samtidigt.

 

Vad killar själva tror!

Det är inte bara vi tjejer som har höga tankar om killar. De själva verkar tro att de bemästrar vissa saker på grund av det enkla faktumet att de är just killar...

 

Köra bil!

Accelerera från 0 till 100 på fyra sekunder, aldrig övervarva, köra bensinsnålt, köra om i snäva situationer, hitta fiffiga genvägar utan att bryta mot lagen. Sådant kan de bara. Jättebra.

 

Älska med en kvinna

Inte klokt att de alltid kan få varenda kvinna de någonsin ligger med att komma, mer än hon någonsin kommit i hela sitt liv. Fascinerande. Och att de kan göra det utan att hon märker. Wow, dessa killar.

liknande artiklar på www.veckorevyn.se


Destiny's Child håller på att återförenas.

R'n'B-trion planerar att göra comeback någon gång under 2009, så snart deras kalendrar tillåter. De ska ska spela in nytt låtmatereal till den kommande turnen...


Hiss eller diss??

Sky Nellor med lufthål i skorna. Hiss eller diss?

Kingston har fått ett syskon!

Gwen Stefani och Gavin Rossdale har fått ett syskon till sin numera tvååriga Kingston. Även denna gång blev det en pojke som får heta Zuma. Kingston fick inte följa med till sjukhuset utan parets granne Britney Spears satt barnvakt...



Parets sockersöta son, Kingston 2 år.

Citat;

"Jag avgudar mig själv men jag vill gärna hitta någon att tycka om ännu mer"

/Hugh Grant                                                                 


I skolan

Är i skolan och försöker arbeta lite med en samhällskunskapsuppgift vi ska redovisa på tisdag. Vi hade bara en halvtimma på oss på lektionen så det blir rätt mycket hemmarbete, vilket är tråkigt! Men skolan är ju som sagt igång nu igen... Ska gå och äta nu, och det är tydligen pastasallad vilket är äckligt! XOXO

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sedan och satte mig här precis vilket kanske inte är så bra då jag lätt blir fast och inte hinner med ngt annat. Så därför ska detta bara bli ett snabbt inlägg...

Idag har jag matte på morgonen kl halv tio, men den kommer jag komma försent till då tåget inte är inne fören kvart i tio... Sedan är det lunch och så har jag geografi i eftermiddag och slutar någon gång runt två. Mycket skönt måste jag säga att invalet och språken inte är idag, tänk om det kunde vara så varje vecka! Have a nice day (; XOXO

God natt

Okey, det är inte riktigt läggdags än, men om en stund. Ska se en film strax och sedan sova så sött ända till kl 8 imorgon bitti!! Lyxigt!! Good night and sleep tight. XOXO

Kändishysteri

Varför denna kändishysteri?? Det är kändisar överallt, men så fort man ser en blir man galen (iallafall jag, barnslig som jag é). När en kompis skrek "titta i den bilen, det är hon från andra avenyn!" så hoppar jag till och skriker "var?" fast att jag inte sett ett enda jäkla avsnitt av programmet och inte ens vet vem det är. Visste heller inte vem idoldeltagaren med afrokrull var när  min kompis och jag såg honom i Borås. Att jag sett/träffat Martin Rolinski, Richard Herrey och Markoolio mfl. berättar jag gärna för de som vill (eller inte vill) lyssna. Att jag pratat med Richard Sjöberg och sett hans hund är också ascoolt. Det är även att ha sett Robert Wells med familj shoppa på Ullared och att lillbabs tyckte jag var söt när jag var liten. Indirekt kontakt med kändisar är också coolt. Sådanna saker kan tillexempel vara att ha snackat med någon kändis över internett (Alexander Schöld), ha en granne som varit på branstacitysläckers sångarens lillebrors bröllop och att "max" i svensson svensson glömde sin keps hemma hos min moster när han var där. Jag vet även var Tommy Körbergs bror bor och att Anders Svenssons mamma bor i närheten. För att inte glömma coolheten i att befinna sig i Paris samtidigt som Tomkat. Fast det är klart, det är också coolt att min kompis dukat av Henke Larssons tallrik och han sa tack (på ett vänligt vis, leende?) och att en annan kompis åkt tåg med Mi Ridell. Mycket är coolt egentligen, fast egentligen är det inte särskilt coolt. Jag menar, varför vill jag ens skryta med att jag träffat dessa människor? Att vara cool innebär inte att stanna upp med det man gör för att försöka kika in genom limosine fönstret för att Anders Svensson kanske sitter i bilen är inte coolt. Kändisar är dessutom överallt, så varför ens bry sig?? Att vara cool måste väll egentligen vara att tex. ha hittat så underbara och mysiga vänner längst livets väg, om man nu ens behöver vara cool (det är ju trots allt ett gammalt utryck, nya uttryck är väll typ; trådsmal, modelejon och...) XOXO


Más??

Vad är más?? Det vet jag faktiskt inte... Men min kära kompis värmlänningen (; som frågade mig vad jag tror det betyder säger att det är såhär;

"Det är typ när man blir helt "Damp" och man kan inte sitta still, och man skrattar typ åt allting"

så nu vet ni det...


Övningskör

Ska nog ut och övningsköra nu, vi får se... Vet iallafall att jag ska ta något att äta nu. Övningskör ni än eller har ni kanske redan körkort?? Se upp i traffiken!!  XOXO


NYTTNYTTNYTTNYTTNYTTNYTTNYTTNYTTNYTTNYTTNYTTNYTTNYTT

Följer du också gossip girl på kanal5?? Är du precis som jag lite sådär småkär i Chace Crawford?? Är du kille har du ändå tur i oturen. Är du tjej är spelet kört. Bla. veckans nu uppger nämligen att Chace har pojkvän. Och det är inte vem som helst, utan Ed Westerwick!! De två GG kollegorna bor ihop i NY-statsdelen Chelsea (känd för sina gay-vänliga resturanger och krogar). Ed har sagt om Chace:
-"Vi kommer definitivt att vara vänner för alltid! Chase är rätt lik mig. Vi har liknande humor och det är därför vi kommer överens."

Men det är inte pga. detta som romansrykternan kommit igång utan för att flera anställda på inspelningsplatsen av GG säger sig ha sett de båda stjärnorna hånglandes i Chaces trailer. Talespersonen för de båda stjärnorna förnekar att stjärnorna har en romans och Chace har själv dementerat rykterna så här till GQ nyligen;
-"Hey, om man ryktas vara gay, då har man lyckats i Hollywood!"

Själv tycker jag att det vore skönt att veta att Chace spelade på andra planhalvan då man som sagt är lite småförälskad i honom och allt inte behöver bli så jobbigt som när han var tillsammans med Carrie Underwood (låg väll kanske inte hemma och grät, men erkänn, det är jobbigt när en riktig hunk blir tillsammans med ngn annan...Tex. Penn Badgley och Orlando Bloom). Det svider i hjärtat...(; Men är han out of the leage så är han, även om han typ var det för mig innan, hehe.

Kanske är han Bi? Då blir det jobbigt... Då lär hela istället för halva världen vara kär i honom... Okey, kanske inte... Misstänker att jag kan ha överdrivit något i denna texten, men sådant får man stå ut med.

Just remember: Det var här du läste det först, och stämmer det inte, har du inte hört det av mig! (; XOXO


(suddig bild, men spela roll, ni vet ändå vem det är(; )

Hem ljuva hem

Kom hem för ca en timma sedan och har bara tittat på that 70's show innan jag nu skriver detta. Gör inte så mycket (mer än dricker bubbelvatten och läser dikter...) och har inte tänkt göra så mycket heller (ska nog se "tio orsaker att hata dig" idag för många har sagt att den är bra, stämmer det?).  Nothing moore from me right now, se ya later aligator. XOXO

Michael Kelso:
-"Your problem is that I am so good looking" (svar på precis allt när någon har problem...)

Sitter här...

...och väntar på en naturkunskapslektion som inte vill börja. Vore skönt att få det gjort då det är sista lektionen och jag gärna skulle vilja komma hem och mysa lite framför tv:n  med that 70's show (det är så bra!). Något oroväckande är dock att förutom mina underbara Malin och Sabina som sitter här på varsin sida om mig (malin bloggar; http://mmolin.webblogg.se) så ser jag ingen annan från klassen. Tänk om de gått hem och vi bara blir tre på lektionen (vår nye lärare borde iallafall komma ihåg oss)... Föresten, förut på min samhällskunskapslektion när E skulle ropa upp oss så hade flera ändrat hårfärg men det var mig han påpekade det på... Funderar bara på varför en kille skulle märka det??

Se ya later aligator! XOXO

2/5 gjorda

Har idag haft först en historialektion och sedan en samhällskunskapslektion, i eftermiddag har jag engelska, idrott och naturkunskap... På historialektionen gjorde vi typ nada och på samhällskunskapen fick vi värsta uppgiften som absolut inte gick att få färdigt. Så nu blir det plugg hemma! Urk... Hur är eran dag?? XOXO

Godmorgon!

Trött som fan och ser inte helt fram emot att ha historia när Sabina och Emma fortfarande ligger i sina varma sängar, men nu ska jag försöka vara positiv! Måste skynda migv att äta frukost nu så jag hinner med tåget, annars kommer jag försent och det är en massa nya jag ska ha historia med nu, så det vore ju pinsamt (; Min frukost skulle jag tro bli en eller två skogaholmslimskivor med skinkost och te och blodapelsinjuice till. Smaskens! Have a nice day (; XOXO

Trött

Nu är jag trött, eller iallafall på tanken att gå till skolan imorgon, så därför tänker jag gå och duscha nu och såsmåningom lägga mig och läsa senaste veckorevyn som jag fick i brevlådan idag. Det var väll i stort sett allt... Sleep tight, GOOD NIGHT!

Emsans nya kläder

Detta köpte jag på H&M idag...


Lång klänning ca: 54kr (249:-/179:-)


Randiga bikinis ca: 24:-/st (98:-/79.50)


Blå bikini ca 27:-/del (129:-/89.50)


Gult linne ca 12:- (59.50/39.50)


Festtopp ca 39:- (198:-/129:-)


"Buffé linnen" ca 30:-/st (149:-/98:-)

Gjort några fynd nyligen själv?? Tell me!

Hemma igen efter shopping...

Kom precis hem från Borås nu. Jag, Emma och Sabina åkte in dit efter skolan då H&M Rowells (fyndbutiken) har 70% på allt då den ska stänga igen. Har ni vägarna förbi tycker jag att ni ska ta och kika in då man kan hitta iallafall något för typ ingenting. Vi var även på bla. Stadium och där tittade jag på nya fräscha träningskläder som jag skulle vilja ha. Nya träningskläder gör det ännu roligare att träna!!

Hulesärken idag gick väll sådär... Vi vann inget men hade det ganska roligt. Min insatts var väll inte jättestor, men lite gjorde jag iallafall (tex. bromsade en saab och tog av mig till trosor och BH...). Men vi vann som sagt inget och fick ingen glass... (förra året fick jag inte heller någon för då var den slut...). Nu ska jag iallafall äta, men återkommer senare med det jag köpte idag och kanske vilka träningskläder jag funderar på att köpa. See ya later aligator!


Ps. ngn som vet ngt bra som går på tv:n ikväll?? Eller ngn annan dag, ni tycker jag ska se? Speciellt ikväll känner jag för att krypa ihop i soffan med en skål popcorn och höra regnet slå mot rutan...

Godmorgon på er allihopa!

Inte för att det är något att vara särskilt glad över... Idag är det Hulesärken och man får se fram emot en heldag ute i regnet med klassen. Inga höga förväntningar här inte! Har ännu inte hittat något att ha på mig, men tänkte typ på myskläder elller ngt. Får gå och fixa det och äta frukost nu så att jag hinner med tåget. See ya later, aligator!

Imorgon är en annan dag...

Ska se sista minuterna av Big Shots nu bara och sedan ska jag gå och lägga mig och läsa och såsmåningom somna har jag tänkt, för jag har nämligen kommit på att det är jobbigt att gå i skolan. Ok, kanske ingen direkt nyhet men jag blir verkligen urtrött fast att vi inte ens gör ngt i skolan... Imorgon blir det Hulesärken, vilket jag inte ser fram emot. Att springa runt i regnet och leka lekar med klassen är inte direkt något drömsenario för mig... Dessutom ska vi vara uteliggare så jag måste hitta något att ha på mig. En kompis klass har ändå kommit på ett ännu dummare tema så jag får väll vara glad egentligen. De ska nämligen vara träd, lycka till Hanna!! Nu börjar Big Shots igen så godnatt på er alla!!

Lars-Göran 59år

Ny ska jag köra till min fasters man och fira honom på hans 59års-dag. Sedan kl. 21 har jag tänkt att se på Big Shot på kanal5 som är sjukt bra. Har ni inte sett det har ni missat ngt. Dock inte ngt allvarligt XD. See ya later, Aligator!

Mobiltest...

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast ?
En tjej

Vad står det i ditt femte sms och vem är det ifrån?
 Kan jag få låna din dator? /syrran

Vem ringde dig senast?
Mamma :P

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
Selma

Vilket språk är din mobil på?
Svenska

Vad heter din ringsignal?
Bolibompa

Hur många sms har du i din inkorg?
9, hehe

Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
Kommer hem kl 18 /mamma

Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
Ska försöka fixa det. /evve

Hur många sms har du i kategorin "skickat".?
Inga^^

Vem är din 13:e kontakt?
Eli

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?
...

Ogillar du nr 5?
Anna Semberg. NEJ!!

Har du varit i hop med nr 1?
Amanda Ahvenainen, nepp

Vad har din mobil för färg?
Rosa!

Slutligen, var detta testet ett av de roligaste?
Nja...

"På ett ögonblick kan hela livet förändras"

Japp, så känns det verkligen. Härligt sommarlov i helgen-Skola i veckan. Frihet-Måsten. Lungn-Stress. Promenad-Kollektivtrafik... Men för vissa ändras livet mer radikalt än för andra. Hoppas det är min tur att ändra livet mer snart!


Questions

Klädbutik: Börsen, Lager 157
Inredningsbutik: Ikea, lagerhaus 
Godis:  choklad !
Stad: Barcelona 
Dryck: Mineralvatten, Te
Musik 70-talet äger!!
Tv-serie: Big shot, Desperate, Grey's, OTH, GG
Film: Pearl harbor
Träning: Aerobic, Step up
Bakverk: Dumlekakor
Kaffe: Helst inget...

"Another day in paradise"...NOT!!

Kom hem från skolan för en stund sedan och jag tycker fortfarande inte att det är åtmindstonde ok. Har iallafall bytt indval så jag nu ska ha organisation och ledarskap och rättskunskap istället för leda jämt. Men annars känns det inte bra. Bara tanken på att jag ska vänta minst 40minuter på tåget hem varje dag känns för jävligt! Men nu ska jag försöka vara iallafall lite positiv resten av året (men jag kan inte lova något!). XOXO

"Det här skrivandet..."

"Det här skrivandet sa Ior. Pennor och jag vet inte vad. Överskattat om jag får säga min mening. Dumheter. Till ingen nytta"


Skolan igång igen

Då har skolan alltså börjat igen och det bär verkligen inte roligt alls. Verkligen ingenting stämmer. Schemat är urdåligt, det dåligaste jag någonsin haft. Långa dagar och ingen timing alls med tågen. Värdelöst. Nu tänker jag inte ens bry mig mer om det här, nu låstsas jag att jag har sommarlov... XOXO


Är så trött

Jag är verkligen fruktansvärt trött och vill bara sova nu, men då kan jag inte sova sedan ikväll och det måste jag för att skolan börjar imorgon... Det ser jag inte fram emot. Det enda som är bra med skolan är att träffa Anna, Emma, Sabina och Malin varje dag, men resten... I hate it!

Yesterday, all my trouble seem so far away...

Kvällen igår var jättemysig tycker jag. Vi åt lasagne och tårta och så fick jag massa fina presenter. Vi rökte även vattenpipa, spelade twister och såg på Pearl Harbor (den är så sorglig!). Imorses vaknade vi av dörrklockan/telefonen... Trött...

Min fatser och L-G var här och grattade mig och så sjöng Malin, Sabina och jag lite singstar. Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men senare i eftermiddag kommer moster m. f. och mormor och pelle och grillar. Mysigt. Tyvärr börjar skolan imorgon igen... Yesterday, all my trouble seem so far away...


Redy for the eavning...



Klara för kvällen. Men ni får inte vara med... XOXO

Upp och iväg

Har bara hunnit sminka mig och ta på mig än, så jag antar att jag får sätta lite fart. Ska nämligen stå på marknad med mina smycken och då måste man gå upp och inte sova hela morgonen vilket jag brukar tycka om annars. Så mer än så här blir det inte. XOXO

Vecka 33snygging

Orlando Bloom!! Varför!? Jo men varför inte?? Tänkte dels därför att Elisabethtown kommer kl 21.15 på kanal5 och dels för att vi kanske hade tänkt se en annan Orlando film idag... Sedan är han ju hemsk söt oxå XD



Lager 157

Kom precis hem från lager 157 där jag varit med Sabina, hennes mamma och hennes syster. Köpte en hel del, dock enbart basplagg som linnen och leggins (och en väska såklart...). Innan lager 157 var vi även på H&M Rowells som ska slå igen och där var det 70% rabatt, köpte en väska där med... Har idag även tagit en spruta gardasil. Det gjorde jätteont i hela armen efteråt. Detta var väll typ min dag sammanfattat. Sov gott XOXO


Att vara stark

att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna. att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas. att vara stark är att våga se livet som det är, acceptera & ta nytta av det. att falla hårt till botten, slå sig ordentligt, men att alltid komma igen. att vara stark är att våga hoppas då allt är som svårast. att vara stark är att se ljuset i mörkret & att ha viljan att kämpa för att nå dit ..

                    -att vara stark ...


God morgon everybody...

Sovit gott?? Det har inte jag. Min hund envisades med att sova i min säng (man kan ju inte bara knuffa ner henne) så det har dels varit jättevarmt och dels har jag fått ligga dubbelvikt för att flisan tog hela nedre delen av sängen. Men vad gör man inte för sin älskling... Nu har jag inget mer att skriva. XOXO

Facebook

Har nu skaffat facebook men är inte helt säker på att det är något att ha... detta är iallafall jag; http://www.facebook.com/profile.php?id=711559348

Ojsan...

Som jag skrev tidigare skulle jag bara köpa ett par skor om jag åkte till Visko idag, men så blev det inte. Köpte fyra par, men jag har säkert användning för dem...någon gång. Nu måste jag gömma skorna innan pappa kommer hem. XOXO


Chris Brown presenterad för föräldrarna?

Rihanna har tagit med sig sin pojkvän Chris Brown hem till Barbados. För att träffa hennes föräldrar?? Iallafall för att sola och bada på de vita stränderna och det kristallblå vattnet.


Köpa skor?

Vad ska man hitta på idag då? (ja, förutom då att göra det som man måste). Har nog faktiskt tänkt åka och titta på skor lite, och jag ska försöka att inte köpa för många... Skor är verkligen så fruktansvärt svårt att inte köpa för många av. Vissa anser redan att jag har för många, men jag älskar skor! Så ett par max idag, det ska nog gå bra :P

XOXO

En hunds ägo-lag

None

1. Om jag tycker om den, så är den min.
2. Om den finns i min mun, så är den min.
3. Om jag kan ta den ifrån dig, så är den min.
4. Om jag hade den för en stund sedan, så är den min.
5. Om den är min, få det aldrig att verka som den är din.
6. Om jag tuggar sönder någonting, så är alla bitar mina.
7. Om den ser ut ungefär som min, så är den min.
8. Om jag såg den först, så är den min.
9. Om du leker med någonting och sedan lägger det ifrån dig, är det automatiskt mitt.
10. Om den är sönder, så var det inte mitt fel och, naturligtvis, den är din.

"Ingen är värd mer än du, och ingen är värd mindre"


Städar

Tänkte gått upp 8.00 i morses så att jag skulle ha en chans att hinna med allt jag tänk göra idag. Men självklart blev det inte så utan jag gick upp när mamma sa till mig att vi skulle få gäster kl.10.00 (klockan var väll kvart i tio eller ngt...Vem kommer föresten så tidigt!)  Försöker nu städa, prata i telefon med Anna och smälta att mitt nya schema är världelöst.

nu måste jag koncentrera mig, men vi hörs... XOXO

Hårfärg?

Tänkte färga mitt hår, Hur??


                            Som jag är nu...                                                                               Röd/brunt...


                                 Brunt...                                                                                   Naturlig...

Så ungefär hur tycker du jag ska ha?? Vill ev. bli ngt ljusare än jag är nu. What do you think??

"Ibland upptäcker man att en idé som verkar vara riktigt idéaktig inne i huvudet är helt annorlunda när den kommer ut och andra människor ser på den"



Klokt sagt av Nalle Puh


Nylånade böcker

Var på bibban idag och lånade två böcker av Hanne-Vibeke Holst. Sedan så köpte jag present till Anna och sedan började det regna när jag gick hem. Det var allt jag gjort idag fast att jag tänkt hinna en massa. Nu har jag inget mer att tillägga förutom att jag nog ska övningsköra ikväll... Puss

MoneyMoneyMoney

Har lyckats bli klar med två beställningar på halsband idag. Sjukt skönt att äntligen lämnat iväg dem och fått lite betalt :P. Sedan idag har jag bara hunnit med att titta på reprisen av Big Shot och äta Tacos men nu måste jag göra mig iordning för morfar kommer strax och grattar mig :) XOXO

Det näst bästa

Amerikansk komedi från 2000. Abbie (Madonna) och Robert (Rupert Everett) är bästa vänner och själsfränder. De har samma intressen, samma humor, samma inställning till livet och tyvärr samma otur i kärlek. De borde vara det perfekta paret men det finns en hake. Robert är gay. När Abbie blir gravid tar deras liv en alldeles ny vändning.

Bra film men jag kan bara inte fatta hur de kan kalla den en komedi. Jag grät på flera ställen i filmen men det var inte för att det var roligt utan otroligt sorgligt (och nu kommer säkert någon av mina underbara vänner skriva att jag alltid gråter till filmer men det är inte sant). Det fanns vissa ställen i filmen som var riktigt roliga (speciellt Roberts skämt) så lite komedi var det väll över den). Såg ni den inte missade ni något, men det är inget att gråta över...

Misslyckat hustittande

Familjen försökte idag titta på ett hus men det gick inte så bra. Detta pga. att ca. 1,5km från huset gick det inte komma längre på vägen för att det var en grind ivägen. Lite tråkigt. Men huset hade nog ändå inte varit ngt för oss för det låg lite för avlägset, hade inget avlopp, vatten eller ens elektrisitet och inget stall! Hmm, letar vidare...

HSM3

Längtar ni som High School Musicals tredje år så behöver ni inte vänta länge till. Filmen går nämligen upp på bio den 24/10. Tycker själv filmerna är helt OK, men väntar nog hellre till den i tv än ser den på bio. Vet ni inte ens vad HSM är så kommer lite information här;

Om filmen
Disneys High School Musical har blivit ett fenomen över hela världen och nu kommer äntligen succén på bio. High School-studenterna (Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu och Monique Coleman) går nu sista året. Mitt bland basketstiupendium, avslutningsbalen och en stor vårmusikal med Wildcats lovar Troy och Gabriella varandra att ta till vara på varje sekund de har tillsammans. Deras dröm om att gå på college grusas av rädslan över att behöva skiljas åt nu när high school snart är över. Ett gäng som går andra året på high school, (Matt Prokop, Justin Martin och Jemma McKenzie-Brown) sluter upp och filmens nya fantastiska musik och häftiga dansnummer utnyttjar den stora biodukens kapacitet.


Helt jävla sjukt!

Ryssland och Georgien strider mot varandra och jag kan bara inte förstå hur detta kan hända. Dessutom är det nära oss nu. Det enda som skiljer Sverige från Ryssland är Finland. Ett land mellan, då kan man snacka nära! När tidigare krig varit har de inte berört mig så mycket. Israel-Palestina-konflikten och Irakkriget (bara för att nämna två krig) har inte haft så mycket med oss nordbor att göra och de ligger på en mer avlägsen geografisk plats. Men som sagt, nu är det nära... Dessutom är chansen att USA ska ge sig in i Ryssland-Georgien striden inte särskilt liten heller då området Ryssar och Georger slåss om även intresserar USA och EU pga. naturtillgångarna. Därför vill man inte gärna förlora kontakten med området, förstås. USA är på Georgiens sida och med tanke på hur spänt det varit mellan Ryssland och USA tidigare känns inte det här bra. Jag är rädd, eller grymt oroligt iallafall. Allt kommer närmre, hela tiden. Kriminalitet, terrordåd och nu KRIG! Dessutom är det ju alltmänt känt att det är lättare att starta än avsluta strider...


Boktips

Något att läsa en sådan här regnig dag...


GRAVIDCHOCK; REPORTER ERKÄNNER


  


Handling;
När dottern till en av Sveriges industrimagnater blir kidnappad känner Agata, reporter på Aftontidningen, på sig att det är någonting som inte stämmer. Driven av revanschlusta lyckas hon till slut nysta upp den historia som familjen försökt dölja. I samma veva blir tjänsten som nyhetschef ledigt: Det jobbet bara ska Agata ha. Då kommer chockbeskedet: Agata väntar barn! Nu gäller det för Agata att sköta det här på smartast sätt, till att börja med kan hon ju inte berätta för chefen att hon är gravid förrän hon fått jobbet ...

Gravidchock! Reporter tvingas erkänna är en ung, stöddig och fartfylld roman om arbetet på en kvällstidning. Samtidigt är det en berättelse om det omtumlande i att bli gravid. Belinda Olssons Agata är en befriande antihjälte i sin ovilja att leva upp till modersmyterna.

Sagt om boken;
"Annika Bengtzon, släng dig i väggen, här kommer Agata. Belinda Olsson är Sveriges egen Hanne-Vibeke Holst." /Linda Skugge
"Det är en rått romantisk komedi, en både busig och bussig bok." Aftonbladet

När tjänsten som nyhetschef blir ledig har Agata, reporter på Aftontidningen, bara en sak i huvudet: Det är hon som ska ha jobbet. Då kommer chockbeskedet: Agata väntar barn! Nu gäller det för Agata att sköta det här på smartaste sätt, till att börja med kan hon ju inte berätta för chefen att hon är gravid förrän hon fått jobbet ...
   Gravidchock! Reporter erkänner är en ung, stöddig roman om arbetet på en kvällstidning och samtidigt en berättelse om det omtumlande i att bli gravid.

"Här finns mycket igenkänning för den oplanerade mamman i karriären ? Man skrattar ibland, fnyser ibland, det är lite Bridget Jones möter Annika Bengtzon." Femina

"När jag en gång hade börjat skratta kunde jag inte sluta." Amelia

"... en braskande kvällstidningsstory ... ruskigt underhållande och dessutom snyggt gjord." Skånska Dagbladet

"Det här är en rolig bok med en rå men hjärtlig ton där man skrattar ofta åt både gravidchocker och kvällstidningslöp." Mama

"Det är underhållande, lättsamt och spännande. Här och där blir det så vansinnigt roligt att det enda man kan göra är att luta sig tillbaka och gapskratta."Vecko-Revyn

Ni ser ju vad det skrivits om boken och den är verkligen jätterolig. Så läs den helt enkelt bara!


 

Regnet det bara öser ner

Fy vad det regnar! Imorses när jag var uppe kl 8 och promenerade en timma med mamma, pappa och hundarna (erkänn duktikt!) var det jättefint väder och så nu på dagen så bara spöregnar det. Från garaget och in blev jag dyngsur och fick byta ALLA kläder (vi snackar en sträcka på max 30sekunder). Men jaja, men slipper ju ha dåligt samvete för att man sitter vid datorn iallafall...


Dyraste bebisbilderna någonsin

Första bilden på Brangelinas tvillingar släpptes i veckan.

Dyraste bilden på kändisbarn någonsin. Från Hellomagazine.com.


Snygging vecka 32

Denna vecka får jag bli snygging, då det var min födelsedag i onsdags. Själviskt?? Visst, men det förtjänar jag^^


(osminkad men nu var det allt jag hade...)

Min hjärna må vara liten men mitt hjärta är stort



Hemma igen

Är nu hemma igen efter en totalt urtåkig vecka i Värmland. Mormor var verkligen en pain in the ass och tjötade om allt man gjorde.

Roligt var däremot att shoppa kläder på Börsen (eller family outlet som det numera heter) på lördagen. Affären har alltid 40-80% rea på allt i affären och nu var det sommarrea vilket betyder minst 50% på allt! Köpte en Vero Moda kjol som kostat 129.50 för 15kr så en del stora klipp kan man göra. Andra kläder jag köpte var två t-shirts för 80 resp. 50kr st, en kofta för 50kr, ett par jeans för 90kr, svart tubtopp för 15kr, tjocka leggins för 40kr och en skinnpaj (jag var antagligen den sista som inte hade en) för 350kr, förut 900. Rätt bra klipp faktiskt. Senare var jag inne i en second-hand affär och köpte ett par vita sommarskor för 40kr.

I måndags var vi i töxfors och det nya shoppingcentret där men då köpte jag bara en maskara och Naomi Campells parfym Paradise Passion som jag har använt sedan några år tillbaka och inte kan klara mig utan.

På tisdagen körde jag go-cart för första gången. Var ganska roligt men blev grymt illamående (bilsjuk du vet) av att bara åka runt och runt... Men det såg tydligen bra ut och några tyskar kom sedan fram och frågade mig om jag var ett proffs :P. Och jag var faktiskt bara någon minut efter rekordet på banan.

I onsdags fyllde jag år men firade bara med familjen då jag som sagt var mitt ute i skogen!

Nu gäller det helt enkelt att packa upp allt då... Ses

Veckans snygging vecka 31

det sista jag ska göra är att utse veckans snygging innan jag åker. Och denna vecka blir det.... MIN SYSTER. Hon är en helt underbar person. Söt och rolig och något lat. Så här har ni henne; MATILDA!


Paris och Benji i Danmark.

Paris Hilton och Benji Madden ska denna vecka besöka Danmark för att marknadsföra Paris handväskekollektion. Benji är med för att göra resan roligare. Paris har aldrig tidigare varit i Danmark men Benji har turnerat med sitt band Good Charlotte där flera gånger och ska känna till landet väl. Besöka Danmark nästa vecka? Håll utkik efter Paris!


Packat klart! (eller inte!)

Idag ska jag åka till sommarstugan i värmland med min familj, inte särskilt roligt! Att tillbringa över en vecka med mamma, pappa, syrran (helt ok ändå), mormor och pelle som går upp och spikar kl. 7.00 (nu renoverar dom "mitt" hus också) är inte roligt. Att vi sedan bor mitt ute i skogen med runt en mil till närmsta affär (och med affär menar jag en liten lanthandel där typ tio pers får plats och allt är på gränsen till gammalt). Har ännu inte packat färdigt heller och vi ska åka snart. Får alltid med mig för mycket grejor (förutom förra gången då jag packat för lite och bara hade kläder för halva tiden). Eftersom det knappt finns några hus runtomkring finns det inte heller någon att umgås med, så det blir rätt så långtråkigt. Min mobil funkar inte då jag har telenor som typ inte funkar någonstans och som utöver detta är svindyrt. Dessutom fyller jag år nästa vecka och får inte fira med mina underbara vänner. Men nu får ni ha det så bra, ses om en vecka!


Borås yesterday

Var inne i Borås och shoppade lite på rean. Köpte två par jeans, en tröja och lite underkläder för runt 500:- tillsammans. Vad jag gillar rea! Sedan såg jag Erik Gadd när han repade på scenen. Han uppträde ju igår på kvällen men det var smartare att vara där och se lite på dagen för det var inte mer än typ tre perssoner som tittade, men på kvällen är det betydligt fler...


RSS 2.0